Puhelinhuollot

Applen, LG:n, Nokian, Microsoftin ja Samsungin huollot vuosien kokemuksella

Nykyaikaiset matkapuhelimet pitävät sisällään kattavan määrän elektroniikkaa, joka rikkoontuu helposti esimerkiksi puhelimen pudotessa. Tyypillisimpiä vikoja ovat haljennut näytön lasi, LCD-/AMOLED-näyttöpaneeli tai monien Samsungin nykymallien lasinen takakuori. Myös kaikki liittimet, kuuloke, mikrofoni ja kaiutin voivat vioittua kosteudesta, metallipölystä tai mekaanisesta rasituksesta. Nämä kaikki viat ovat korjattavissa ja useimmiten järkevällä hinnalla.

Tarjoamme Applen, LG:n, Nokian, Microsoftin ja Samsungin malleille monipuolista ja asiantuntevaa huoltoa usean vuoden kokemuksella sekä lyömättömällä hinta-laatu-nopeussuhteella.


Ammattitaitoiset huollot nopeasti, laadukkaasti ja edullisesti

Normaali huoltoaika on alle tunti – miksi siis odotella viikkoja korjausta, kun voit saada puhelimesi huollettuna nopeammin ja edullisemmin meiltä! Merkkihuollon hintoihin nähden keskimääräinen huoltohintamme esimerkiksi iPhone 6 -mallille on yli puolet edullisempi, kuitenkaan laadusta tinkimättä.

Käyttämämme varaosat ovat joko valmistajan virallisia alkuperäisosia (LG, Nokia, Microsoft, Samsung) tai markkinoiden laadukkaimpia OEM-osia (Apple; virallisia Applen osia ei ole mistään ostettavissa) – näin varmistetaan paras mahdollinen lopputulos sekä esteettisesti että toiminnallisesti. Myönnämme kaikille huolloille 6 kk:n takuun, koskien myös yrityskäytössä olevia puhelimia.

Lue lisää eri merkkien huolloista ja kysy ilmaista kustannusarviota!

Pikaviesti

Nimi *
Puhelinnumero *
Viesti *